Sponsoring

De medewerkers van Tarvos vinden het belangrijk om een helpende hand te bieden.

Om deze reden sponsoren wij enkele onafhankelijke organisaties die elke hulp goed kunnen gebruiken en helpen wij deze organisaties om het goede werk door te kunnen blijven zetten.

De organisaties werken veelal zonder subsidies, op vrijwilligersbasis en zijn afhankelijk van donaties om te bestaan, maar het werk dat zij uitvoeren is in het kort als professioneel te bestempelen.

 

 

Alpe d´HuZes / KWF KankerbestrijdingAlpe d´HuZes - KWF

Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

Met dit geld financiert Alpe d’HuZes onderzoek, projecten en diensten die in lijn zijn met de missie: ‘Anderen Faciliteren en Inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker’.

http://www.opgevenisgeenoptie.nl

 

 

Stichting Europa KinderhulpStichting Europa Kinderhulp

Europa Kinderhulp ziet het als haar taak om bijstand te verlenen aan kinderen, die leven in, of onder moeilijke omstandigheden, ongeacht nationaliteit, ras en levensbeschouwing.

Stichting Europa Kinderhulp is een landelijke stichting, opgericht in 1961. Sinds 1961 hebben zij als doel het verzorgen van een onvergetelijke vakantie aan kansarme kinderen uit heel Europa via gastouders die bereid zijn om in de zomervakantie een kind voor ruim 2 weken in hun gezin op te nemen. In totaal heeft Europa Kinderhulp in de afgelopen jaren aan zo’n 100.000 kinderen een vakantie kunnen bieden. Deze kinderen hebben hierdoor de mogelijkheid gekregen een andere, positievere kijk op het gezin en de samenleving te krijgen.

http://www.europakinderhulp.nl

 

Copyright © 2009-2021 Tarvos Information Management, Landmansweg 10, 8536 TB Oosterzee, Nederland. tarvos.nl
t m